Loodgietersbedrijf MB

Witgoed aansluiten

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET HET AANSLUITEN VAN UW WITGOED?

Slechts 4 stappen tot uw witgoed aangesloten is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT AANGESLOTEN WITGOED

Netjes aangesloten witgoed. Wij helpen u graag!

Witgoed aansluiten

Met de term witgoed, worden alle mogelijke huishoudelijke apparaten bedoeld die u in een woning kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachine, de koelkast, vaatwasser of droger. Vroeger waren deze apparaten vrijwel uitsluitend in de kleur wit verkrijgbaar en daarom hebben deze de naam witgoed gekregen. Tegenwoordig niet meer zo toepasselijk want je kunt de apparaten nu ook in moderne kleuren kopen. Veel witgoed apparaten maken ook gebruik van water. Dit witgoed aansluiten kunt u aan onze loodgieters overlaten. Wij zorgen er dan voor dat de toevoer en afvoer van water goed geregeld is en dat u niet na het aansluiten van witgoed met lekkages te maken krijgt.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Toevoer en afvoer van water

Witgoed aansluiten stelt in de meeste gevallen niet veel voor. Als u bijvoorbeeld een koelkast of vriezer in de keuken wilt plaatsen, dan hoeft u niks anders te doen dan de stekker in het stopcontact pluggen. Het aansluiten van witgoed wordt iets moeilijker als u ook de toevoer en afvoer van water moet regelen. Dit is onder andere het geval bij een wasmachine aansluiten of een vaatwasser aansluiten. Een taak waar de meeste mensen geen hulp van een loodgieter bij nodig hebben. Indien u echter totaal geen idee heeft hoe de aansluiting geregeld moet worden, dan helpen wij u hier graag bij. Witgoed aansluiten wordt moeilijker als u op de plek waar u het apparaat wilt plaatsen geen kraan en/of afvoer tot uw beschikking heeft.

Wasmachine aansluiten

Voor een wasmachine is in iedere woning wel een vaste plek gereserveerd. De wasmachine aansluiten is in dat geval niet meer dan het koppelen van de watertoevoerslang aan de kraan en de afvoerslang steken in de buis die hiervoor bedoeld is. Soms wilt u echter graag op een andere plek in huis de wasmachine aansluiten. Op deze nieuwe plek moeten dan dezelfde aansluitpunten gerealiseerd worden. Voor onze loodgieters is dat een koud kunstje en zij zijn u dan ook graag van dienst bij het aansluiten van witgoed.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Vaatwasser aansluiten

Een vaatwasser aansluiten is meestal wat moeilijker dan een wasmachine. Dit komt omdat bij het bouwen van een woning het niet direct duidelijk is waar het apparaat in de keuken geplaatst zal worden. De benodigde aansluitingen voor de toevoer en afvoer van water worden daarom vaak achterwege gelaten of zitten op de verkeerde plek. Een vaatwasser aansluiten is dan ook een werkzaamheid die onze loodgieters regelmatig uitvoeren. Door deze ervaring kunt u de aansluiting van een vaatwasser met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning