Loodgietersbedrijf MB

WC verstopt?

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW VERSTOPTE WC?

Slechts 4 stappen tot uw WC weer bruikbaar is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. VERSTOPPING VERHOLPEN

Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

WC verstopt? Zo verhelpt u deze verstopping binnen een handomdraai

Zit uw WC verstopt? Dat is niet bepaald een pretje. Het water stroomt daardoor niet of nauwelijks meer weg en dat is natuurlijk niet echt hygiënisch. De menselijke uitwerpselen en het toiletpapier blijven in dat geval namelijk in de pot drijven. Zeker wanneer u visite over de vloer krijgt, is dit niet prettig. Wanneer uw WC verstopt zit, wilt u dit dan ook zo snel mogelijk laten verhelpen. Lukt het u zelf niet? Schakel dan Loodgietersbedrijf MB in. Een verstopte WC is in dat geval snel ontstopt. Hierdoor kunt u dus binnen no-time weer op een normale manier gebruikmaken van uw toilet.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Is zelf ontstoppen niet mogelijk?

Jawel, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw verstopte WC te ontstoppen. Maar of dit verstandig is, is de vraag. Zeker wanneer u hier geen ervaring mee heeft, kunt u een verstopte WC beter laten ontstoppen door onze loodgieter. Waarom? Omdat een verstopping ook verder de afvoer in geduwd kan worden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een ontstopper gebruikt om uw verstopte WC te ontstoppen. Door de ontstopper op de verkeerde manier te gebruiken, duwt u de verstopping verder uw afvoer in. In dat geval raakt uw WC nog verder verstopt en is het lastiger de verstopping te verhelpen. Door Loodgietersbedrijf MB in te schakelen, hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Loodgietersbedrijf MB helpt bij verstopte WC

Heeft u zelf geen ervaring met een verstopte WC? Of lijkt het u niet verstandig om dit zelf te doen? Schakel dan Loodgietersbedrijf MB in. Onze loodgieter heeft een verstopte WC snel ontstopt. Wij beschikken namelijk over de juiste kennis en weten daardoor hoe wij te werk moeten gaan. Tevens hebben wij speciale apparatuur en gereedschappen. Dit maakt dat het ons maar weinig moeite kost een verstopte WC te ontstoppen. Daarnaast richten wij geen schade aan uw afvoer aan bij het ontstoppen van een verstopte WC.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Gebruik uw toilet alleen waarvoor het bedoeld is

Een WC raakt meestal verstopt door een ophoping van rommel in de afvoer. Dit kan komen door overtollig gebruik van WC papier, maar ook door allerlei afval. Zo weet Baerts loodgieters dat er genoeg mensen zijn die bijvoorbeeld vet door de afvoer van hun toilet spoelen. Wij adviseren u uw toilet alleen te gebruiken waar deze voor bedoeld is. Wilt u een verstopte WC voorkomen? Dan kunt u Loodgietersbedrijf MB ook één keer per jaar uw afvoer door laten spuiten. Hierdoor verdwijnt rommel een aanslag uit de leidingen, waardoor uw WC minder snel verstopt raakt.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning