Loodgietersbedrijf MB

Waterleiding aanleggen

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW WATERLEIDING?

Slechts 4 stappen tot uw waterleiding aangelegd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT GELEGDE WATERLEIDING

Netjes weggewerkte waterleiding? Wij helpen u graag!

Waterleiding aanleggen? Loodgietersbedrijf MB helpt graag!

Wanneer u een uitbouw gerealiseerd heeft, moet hier mogelijk ook een waterpunt komen. In dat geval moet er natuurlijk wel een waterleiding aangelegd worden. Weet u niet hoe u dit moet doen? Geen probleem. Schakel in dat geval één van onze loodgieters in. Wij werken alleen met geschoolde loodgieters die een ruime ervaring hebben. Onze loodgieters weten dan ook precies hoe zij een waterleiding aanleggen. Deze klus is zo geklaard wanneer u ons inschakelt. U hoeft dus nooit lang te wachten tot u gebruik kunt maken van uw nieuwe waterpunt. Wij zorgen er tevens voor dat de waterleiding netjes wordt weggewerkt, net zoals de andere waterleidingen in uw woning.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Waterleiding aanleggen in de muur

Het is natuurlijk het mooiste om een waterleiding netjes weg te werken zodat het uit het zicht is. Een voorbeeld hiervan is om de waterleiding aan te leggen in de muur. Deze leidingen worden dan ook gesoldeerd om zeker te zijn van een waterdichte verbinding. Het is dan wel erg belangrijk om de situatie goed te tekenen van de leidingen. Als de muur dicht is kunt u er vanzelfsprekend niet meer gemakkelijk bij. Als u dan eens gaat boren in de muur is het verstandig om de tekeningen erbij te pakken. Zo loopt u geen onnodige schade op.

Waterleiding laten bevestigen door Loodgietersbedrijf MB

Wij zorgen ervoor dat uw waterleiding op de juiste manier wordt bevestigd. Hierdoor zal de waterleiding niet klapperen of doorbuigen. Wij maken bij het bevestigen van deze leidingen gebruik van beugels of klemzadels. Bij de koudwaterleiding mag er een grotere afstand zitten tussen de bevestigingsbeugels dan bij de warmwaterleiding. Wij zijn op de hoogte van alle kleine details bij het aanleggen van een waterleiding, schakel daarom onze hulp in!

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Problemen met uw waterleiding?

In uw woning zijn talloze waterleidingen aanwezig. Doorgaans zijn deze niet zichtbaar, aangezien ze vaak verwerkt worden in de vloer of muur. Toch komt het regelmatig voor dat er een probleem ontstaat aan uw waterleiding. Zo kan de leiding bijvoorbeeld gaan lekken. Daarnaast wilt u mogelijk nieuwe leidingen aanleggen of een bestaande leiding verleggen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Doe dit echter alleen indien u hier ruime ervaring mee heeft. Is dit niet het geval? Doe dan een beroep op Loodgietersbedrijf MB.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning