Loodgietersbedrijf MB

Vaatwasser verstopt

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW VERSTOPTE VAATWASSER?

Slechts 4 stappen tot uw verstopping verleden tijd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. VERSTOPPING VERHOLPEN

Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

Zit uw vaatwasser verstopt? Loodgietersbedrijf MB schiet u te hulp

Heeft u een vaatwasser thuis? Dan wordt deze waarschijnlijk regelmatig gebruikt. Indien u dit apparaat vaak gebruikt, is de kans groot dat er de nodige rommel in de afvoer komt. Uw vaatwasser kan hierdoor dan ook verstopt raken. Indien dit het geval is, kan het gebruikte spoelwater niet meer afgevoerd worden. Zit uw vaatwasser verstopt? Dan komt u hier dus snel genoeg achter. Wacht in dat geval niet te lang met actie ondernemen. Wanneer u dat wel doet, wordt het probleem namelijk alleen nog maar erger. Maar wat kunt u doen wanneer uw vaatwasser verstopt zit?

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Verstopping zelf verhelpen

Indien het nog maar een beginnende verstopping betreft, kunt u zelf actie ondernemen. Doe dit echter niet voordat u de gebruiksaanwijzing uitvoerig bestudeerd heeft. Wanneer uw vaatwasser verstopt zit, kunt u namelijk de afvoerpomp onthullen. Over het algemeen zit hier de verstopping. Controleer deze pomp altijd eerst. Is hier niets raars te zien maar zit uw vaatwasser nog steeds verstopt? Richt u dan tot de afvoerslang. Mogelijk zit hier rommel in opgehoopt. Klinkt u dit allemaal te ingewikkeld? Laat uw vaatwasser dan ook met rust. Wanneer u dit niet doet, werkt uw vaatwasser straks mogelijk helemaal niet meer. Om de verstopte vaatwasser te ontstoppen schakelt u in dat geval Loodgietersbedrijf MB in.

Verstopte vaatwasser laten ontstoppen door Loodgietersbedrijf MB

Zoals u kon lezen, kan het behoorlijk lastig zijn een verstopte vaatwasser te ontstoppen. Voor Loodgietersbedrijf MB is het echter een fluitje van een cent. Maak het uzelf dan ook niet onnodig moeilijk, maar schakel onze loodgieter in wanneer uw vaatwasser verstopt zit. Onze loodgieters weten namelijk stuk voor stuk wat zij moeten doen om een verstopte vaatwasser te ontstoppen. Zij zullen zowel de afvoerpomp als de -slang controleren. Hierdoor kunt u ervan op aan dat de verstopping ook daadwerkelijk verholpen wordt.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Zo voorkomt u dat uw vaatwasser verstopt raakt

Wilt u voorkomen dat uw vaatwasser verstopt raakt? Dan kunt u zelf het één en ander doen. Zo is het in eerste instantie van belang dat u uw vaat afspoelt voordat u deze in de vaatwasser zet. Op deze manier voorkomt u dat etensresten in de pomp of slang gaan ophopen. Daarnaast kunt u uw vaatwasser regelmatig reinigen met kalk. Zit uw vaatwasser nog steeds regelmatig verstopt? Vraag Loodgietersbedrijf MB dan eens om advies. Onze loodgieters kunnen niet alleen uw verstopte vaatwasser ontstoppen, maar u tevens van handige tips voorzien.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning