Loodgietersbedrijf MB

Loodgieter met spoed

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE WERKT ONZE SPOEDDIENST?

Slechts 4 stappen tot uw probleem met spoed verholpen is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. KLUS GEKLAARD

Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Met spoed Loodgietersbedrijf MB inschakelen

Heeft u in de avonduren een lekkage of verstopping ontdekt? Dan denkt u waarschijnlijk dat u moet wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Bij de meeste loodgieters is dit inderdaad het geval. Zij zijn ’s avonds en in het weekend namelijk gesloten. Dit geldt echter niet voor Loodgietersbedrijf MB. Onze loodgieter is namelijk altijd en overal bereikbaar, zelfs in de avond en in het weekend. Hierdoor hoeft u dus niet lang te wachten om uw problemen met spoed te laten verhelpen.

Direct hulp nodig voor uw Cv-ketel?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Wanneer is er sprake van spoed?

Doordeweeks kunt u voor allerlei problemen een beroep doen op Loodgietersbedrijf MB. Dit geldt echter niet voor onze spoedservice. Deze kunt u alleen inschakelen wanneer er sprake is van hoge urgentie. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u te maken heeft met een lekkage, een hardnekkige verstopping of een storing aan uw cv-ketel. Wanneer u uw leidingwerk wilt vervangen of sanitair aan wilt laten sluiten komen wij niet met spoed. Deze werkzaamheden kunnen namelijk prima wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.

Hoe werkt de spoedservice van Loodgietersbedrijf MB?

Heeft u een probleem dat met spoed verholpen moet worden? Neem dan simpelweg contact op met onze loodgieter. Vertel ons eerst wat er aan de hand is en wij beoordelen vervolgens of er inderdaad sprake is van spoed. Indien dit het geval is, sturen wij direct een loodgieter naar u toe. Eenmaal ter plaatse verhelpt hij het probleem binnen no-time.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Probleem snel en goed verholpen

Ondanks dat Loodgietersbedrijf MB uw probleem met spoed verhelpt, betekent dit niets voor de kwaliteit. Wij verhelpen het probleem inderdaad zo snel mogelijk, maar kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel. Onze loodgieters doen er dan ook alles aan om het probleem ook op kwalitatieve wijze te verhelpen. Sterker nog: wij verlaten u pas wanneer wij er zeker van zijn dat het probleem juist is opgelost. Wanneer u ons met spoed inschakelt, heeft dit dus geen gevolgen voor de kwaliteit van ons werk.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning