Loodgietersbedrijf MB

Riool ontstoppen

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW VERSTOPTE RIOOL?

Slechts 4 stappen tot uw verstopping verleden tijd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. VERSTOPPING VERHOLPEN

Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

Hoe kunt u uw riool ontstoppen?

Een verstopping in een afvoer is soms te verhelpen met een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel. Dit is echter niet altijd het geval. De verstopping kan namelijk ook in het riool zitten. De verstopping zit in dat geval zo diep, dat deze niet zelf te verhelpen is. Wat u ook probeert, de kans is klein dat u de verstopping zelf verhelpt. Wilt u binnen afzienbare tijd uw riool ontstoppen? Doe dan een beroep op Loodgietersbedrijf MB en uw verstopping is binnen no-time verholpen. Onze loodgieter is namelijk gespecialiseerd in het riool ontstoppen.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Riool ontstoppen met behulp van rioolservice

Een riool ontstoppen is vaak lastiger dan gedacht. Vaak weten mensen namelijk niet waar de verstopping precies zit. U kunt de vloer open gaan breken en op zoek gaan, maar dit is zonde. Op deze manier richt u namelijk onnodig veel schade aan. Voor ontstoppen kunt u beter een beroep doen op Loodgietersbedrijf MB. Wij beschikken namelijk over speciale apparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij de exacte locatie van de verstopping lokaliseren. Wij gaan met een camera uw afvoer in en zoeken op deze manier de verstopping. Een riool ontstoppen kan daardoor zonder veel breekwerk. Ga dan ook niet moeilijk doen, maar doe een beroep op onze loodgieter.

Verstopping keert niet snel terug

Wanneer u uw riool laat ontstoppen door Loodgietersbedrijf MB, bent u direct van de verstopping af. Wij verzekeren u dat de verstopping op de juiste wijze verholpen wordt. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de verstopping snel weer terugkeert. Onze loodgieters weten namelijk precies wat zij moeten doen om een riool te ontstoppen. Wij gaan met de grootst mogelijk precisie te werk, waardoor de gehele verstopping verholpen wordt. Schroom dan ook niet en neem snel contact op met Loodgietersbedrijf MB. Een riool ontstoppen is voor ons namelijk een fluitje van een cent.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Voorkom verstopping in riool

Een riool ontstoppen is iets wat u niet uit moet stellen. Het probleem wordt in dat geval namelijk alleen nog maar groter. Heeft u regelmatig te maken met een verstopping? Dan weet u waarschijnlijk precies wat u moet doen om het riool te ontstoppen. Maar weet u ook wat u kunt doen om een verstopte riolering te voorkomen? Waarschijnlijk niet. Om verstopte riolering te voorkomen, schakelt u Loodgietersbedrijf MB in. Wij kunnen uw riolering namelijk onder hoge druk doorspuiten, waardoor afval en aanslag verdwijnt. Indien u dit regelmatig laat doen, hoeft u uw riool niet langer te laten ontstoppen.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning