Loodgietersbedrijf MB

Over ons

Wat kunt u van Loodgietersbedrijf MB verwachten?

Loodgietersbedrijf MB is een bedrijf wat bestaat uit zeer ervaren loodgieters, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplossen. Loodgietersbedrijf MB is ontstaan door de toenemende vraag door de jaren heen. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan.

Naast het verhelpen van storingen en reparaties biedt Loodgietersbedrijf MB ook het totale installatiepakket aan: Water, Gas, Centrale verwarming, Dakgoten, Zinkwerk en Riool. Voor nieuw- en verbouwprojecten kunt u Loodgietersbedrijf MB ook inschakelen.

We bouwen en installeren uw hele badkamer en sanitair. Volledig nieuw of een verbetering van uw huidige badkamer. Loodgietersbedrijf MB luistert naar uw wensen en vertaalt dat professioneel door naar een topkwaliteit sanitair voorziening. Mooi en functioneel.

Ook voor onderhoud aan uw CV ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Totale verbouwingen of aanpassingen aan uw woning kunt u ook gerust aan ons overlaten.
Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

Wij zijn actief in de regio Noord-Holland

Of bel: +31615345305