Loodgietersbedrijf MB

Lekkage plafond

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U VAN UW PLAFONDLEKKAGE AF?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. Lekkage verholpen

Uw lekkage is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Lekkage aan uw plafond? Dit moet u doen!

Een lekkage aan uw plafond kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat er water via uw platte dak naar binnen komt. Dit water loopt dan vervolgens via uw plafond uw woning binnen. Ook wanneer u de badkamer op de eerste verdieping heeft, kan dit een lekkage aan uw plafond veroorzaken. In dat geval lopen er namelijk waterleidingen door uw plafond heen. En wanneer deze eenmaal gaan lekken, is een lekkage in uw plafond natuurlijk het logische gevolg. Bij een lekkage aan het plafond is het zaak om snel handelend op te treden. Indien u dit niet doet, ontstaat er namelijk veel waterschade. Wacht dan ook niet en schakel direct Loodgietersbedrijf MB in.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Loodgieter inschakelen

Wanneer uw plafond lekt, schakelt u direct Loodgietersbedrijf MB in. Alleen dan wordt het lek snel opgespoord en gedicht. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij te werk moeten gaan. Dankzij onze speciale apparatuur hebben wij het lek snel gevonden. Tevens kunnen wij de bron zeer nauwkeurig bepalen, waardoor er niet veel schade aangericht wordt. Onze loodgieters kennen allerlei verschillende technieken om het lek te dichten. Wij verzekeren u dat uw lekkage snel en vakkundig verholpen wordt, waardoor de kans op terugkeren bijzonder klein is.

Zelf actie ondernemen bij plafondlekkage

Bij een lekkage aan het plafond, willen veel mensen eerst zelf actie ondernemen. Dit is mogelijk, maar beperk u alleen tot maatregelen die verdere waterschade voorkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld handdoeken of emmers plaatsen om het water grotendeels op te vangen. Op deze manier voorkomt u grote waterschade in uw woning. Ga niet zelf proberen het lek te dichten, maar laat dit aan Loodgietersbedrijf MB over. Wanneer u zelf aan het lek zit, kan deze alleen nog maar groter worden. Hierdoor wordt de schade uiteraard ook alleen nog maar erger.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Lekkage in plafond opsporen

Vaak is een lekkage in het plafond met het blote oog zichtbaar. Het komt echter ook weleens voor dat de bron niet direct te vinden is. In dat geval is er sprake van een onzichtbare plafondlekkage. Ga vooral niet te lang zoeken naar de bron. Hierdoor kan er namelijk alleen maar meer water uit de leidingen ontsnappen. De schade wordt zo steeds groter en groter. Lukt het u niet de bron te vinden? Doe dan een beroep op de spoedservice van Loodgietersbedrijf MB. Wij sturen dan direct een loodgieter naar u toe. Met onze speciale apparatuur hebben wij de lekkage in uw plafond zo gevonden. Hierdoor kunnen wij snel actie ondernemen, waardoor de schade voor u beperkt blijft.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning