Loodgietersbedrijf MB

Lekkage in de afvoer

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET DE LEKKAGE IN UW AFVOER?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage in de afvoer verleden tijd is.

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. LEKKAGE VERHOLPEN

Uw lekkage in de afvoer is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Last van een lekkage in de afvoer

Een lekkage is de vrees van iedere huiseigenaar. Hoewel onschuldig lijkend, kan lekkend water onherstelbare schade in een woning aanbrengen. U moet daarom altijd alert zijn op lekkages in huis. Een lekkage afvoer ontdekken is misschien wel de ergste situatie waarmee u geconfronteerd kunt worden. Niet alleen is er dan sprake van lekkend water, maar dit is ook nog eens vies afvalwater. Hierdoor moet u zich niet alleen zorgen maken over de schade, maar ook om de hygiëne in huis. Als u last van een lekkage in de afvoer heeft, moet u daarom direct de loodgieter inschakelen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Lekkage afvoer douche, wasbak, toilet, etc.

Elke vorm van sanitair en huishoudelijke apparaten die water verbruiken, hebben ook een afvoer nodig. U kunt het verbruikte water immers niet op de grond laten lopen of een waterslang uit de raam hangen om het afvalwater af te voeren. Onder andere de douche, een wasbak, het toilet, de wasmachine en de vaatwasser hebben een afvoer voor afvalwater. Vooral als er sprake is van zeer onhygiënisch afvalwater dan kunt u een lekkage afvoer zeker niet gebruiken. Het water in het toilet met uw ontlasting bijvoorbeeld. Als u de spoelknop op het toilet indrukt, dan wilt u dit vieze water direct naar het riool afgevoerd zien worden. Een lekkage van een toiletafvoer is zeer ongewenst.

Werkwijze van loodgieter bij het repareren

Op het moment dat u een van onze loodgieters inschakelt voor het repareren van een afvoer lekkage, dan zal de vakman eerst vaststellen waar het lekkende water precies vandaan komt. Nadat de locatie van de lekkage is gevonden, kan ook de oorzaak van het probleem worden vastgesteld en bepaald worden hoe de reparatie het beste kan geschieden. Er kan bijvoorbeeld een barst in de afvoerpijp zitten waar water doorheen lekt. Wat ook vaak voorkomt is dat een koppelpunt of sluiting is versleten en daardoor is gaan lekken. Om lekkages in de afvoer in de toekomst te voorkomen kiezen onze loodgieters in de meeste gevallen ervoor om onderdelen te vervangen.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Spoed reparatie van lekkage in de afvoer

Indien er in uw woning sprake is van een lekkage afvoer van het toilet, dan wilt u dit probleem uiteraard zo snel mogelijk opgelost zien worden. U kunt dit bij het contact met ons loodgietersbedrijf aan onze medewerkers laten weten. Voor urgente situaties kunnen onze loodgieters namelijk een spoedreparatie van een lekkage in de afvoer uitvoeren.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning