Loodgietersbedrijf MB

Last van een gaslekkage?

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U VAN UW GASLEKKAGE AF?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. LEKKAGE VERHOLPEN

Uw lekkage is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Gaslekkage altijd laten verhelpen door loodgieter

Hangt er een gaslucht in uw keuken? Dan denkt u mogelijk dat u uw gasfornuis open heeft laten staan. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Misschien is er wel sprake van een gaslekkage. U doet er dan ook goed aan om direct een beroep te doen op Loodgietersbedrijf MB wanneer u een penetrante gaslucht ruikt in uw woning. Waarom? Omdat u zo zeker weet of u al dan niet te maken heeft met een gaslekkage. Indien dit wel het geval is, kan dit probleem direct verholpen worden. Laat dit ook door onze loodgieter doen, want een gaslekkage kan grote gevolgen hebben. Zeker wanneer u ervoor kiest om er niets aan te doen.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Gaslekkage ontdekken

Een gaslekkage wordt in de meeste gevallen ontdekt door het ruiken van een gaslucht. Wanneer u uw ramen open heeft staan, ruikt u mogelijk niks. In dat geval kan de gaslucht namelijk naar buiten trekken. Heeft u toch het vermoeden dat er sprake is van een lekkage aan uw gasleiding? Dan kunt u zelf op onderzoek uitgaan. Hoe? Door de leidingen in te smeren met wat afwasmiddel. Indien er belletjes ontstaan op een bepaalde plek, is er sprake van een gaslekkage. Wacht dan ook niet langer, maar doe direct een beroep op Loodgietersbedrijf MB.

Loodgietersbedrijf Baerts helpt bij gasproblemen

Weet u niet zeker of er sprake is van een lekkage? Schakel dan onze loodgieter in. Zo weet u in ieder geval waar u aan toe bent. Een gaslekkage heeft bij ons prioriteit, waardoor wij snel bij u langskomen. Onze loodgieter controleert uw gasleidingen en kan precies vaststellen of er sprake is van een lekkage. Mocht dit het geval zijn, dan ondernemen wij direct actie. Wanneer er niets aan gedaan wordt, is de kans op een explosie namelijk aanwezig. Dit willen wij niet op ons geweten hebben, dus verhelpen wij de lekkage direct.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Spoedservice

Ruikt u gas en raakt u daardoor in paniek? Neem dan contact op met de spoedservice van Loodgietersbedrijf MB. Een gaslekkage behoort bij ons wel degelijk tot de spoedgevallen. U hoeft enkel telefonisch contact met ons op te nemen en wij sturen direct een loodgieter. Het maakt niet uit of u het probleem doordeweeks, in het avond of in het weekend ontdekt. Onze loodgieters zijn namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar. Bij een gaslekkage hoeft u dus nooit onnodig lang te wachten, maar kunnen wij u direct van dienst zijn.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning