Loodgietersbedrijf MB

CV ontluchten

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET HET ONTLUCHTEN VAN UW CV?

Slechts 4 stappen tot uw CV ketel weer helemaal ontlucht is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT WERKENDE CV-KETEL

U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

Wat is het belang van het ontluchten van een CV ketel?

Maken uw verwarmingsbuizen of radiatoren een tikkend of borrelend geluid? Grote kans dan dat er lucht in het cv-systeem zit. Indien dit het geval is, moet u uw CV ontluchten. Daarnaast is het verstandig uw cv te ontluchten wanneer u een nieuwe ketel krijgt of de ketel net is bijgevuld met water. Regelmatig uw CV ontluchten is dus van belang, omdat uw radiatoren anders niet goed werken. Het opgewarmde water zorgt er namelijk voor dat er grote zuurstofbellen in de leidingen komen. Bovendien kan een CV ontluchten ervoor zorgen dat de kans op een storing beperkt wordt. Maar hoe moet u eigenlijk een CV ontluchten? Kunt u dit zelf doen of moet u Loodgietersbedrijf MB hiervoor inschakelen?

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Kunt u zelf een CV ontluchten?

Wilt u zelf uw CV ontluchten? Dan moet u natuurlijk wel weten hoe u te werk gaat. In eerste instantie draait u al uw radiatoren open en zet u de thermostaat op een zo laag mogelijke temperatuur. Wacht vervolgens minimaal tien minuten en haal dan de stekker uit uw CV ketel. Nu kan het CV ontluchten beginnen. Alle radiatoren in uw woning zijn voorzien van een ontluchtingsventiel. Deze zijn met een speciaal sleuteltje te openen. Loop uw radiatoren één voor één langs en laat de lucht eruit. Zodra er water uit de radiator komt, draait u het ventiel weer dicht. In dat geval is de lucht er namelijk uit. Controleer vervolgens of de drukmeter van de ketel nog tussen de 1,5 en 2,1 staat. Is dit het geval? Dan bent u klaar met het CV ontluchten en kunt u de ketel weer aanzetten.

Loodgietersbedrijf MB helpt bij CV ontluchten

Wanneer u uw cv nog niet eerder zelf ontlucht heeft, weet u mogelijk niet hoe u moet beginnen. Vertrouwt u het niet? Doe het dan ook niet zelf. Schakel in dat geval Loodgietersbedrijf MB in. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij uw radiatoren moeten ontluchten. Wij lopen in eerste instantie al uw radiatoren langs om deze te ontluchten. Vervolgens controleren wij of uw ketel nog de juiste druk heeft. Is dit niet het geval? Dan vullen wij de ketel direct voor u bij. Door Loodgietersbedrijf MB in te schakelen, wordt uw CV ketel op de juiste manier ontlucht.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Storing als gevolg van lucht

Bent u te laat met uw CV ontluchten? Dan is er mogelijk al een storing ontstaan. Ook in dat geval neemt u contact op met Loodgietersbedrijf MB. Wij zorgen er dan voor dat de storing snel verholpen wordt. Vervolgens zullen wij ook uw CV ontluchten. Hierdoor verdwijnt niet alleen het tikkende geluid uit uw radiatoren, maar beperkt u tevens de kans op nog een storing.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning