Loodgietersbedrijf MB

Last van een CV lekkage?

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE VERHELPEN WIJ UW CV LEKKAGE?

Slechts 4 stappen tot uw CV lekkage weer verholpen is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT WERKENDE CV KETEL

U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

Wat moet u doen bij een CV lekkage?

Een CV ketel wordt hoofdzakelijk gebruikt om water mee te verwarmen. Het water dat in de cv-installatie zit, loopt via uw leidingnetwerk naar de eindbestemming. Het kan dan ook zo zijn dat er een lekkage opduikt. Soms is een lekkage met het blote oog zichtbaar, aangezien er dan een plasje water onder de ketel ligt. Dit is echter lang niet altijd het geval. Het lek kan ook in het leidingnetwerk zitten. In dat geval is het een stuk lastiger om op te merken dat u te maken heeft met een CV lekkage. Een lekkage van uw CV ketel brengt een hoop nadelen met zich mee. Zo kan er een lage waterdruk ontstaan en daarnaast kunnen uw radiatoren niet meer verwarmd worden. Een probleem om snel te verhelpen dus. Maar wat doet u bij een CV lekkage?

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Snelle controle uitvoeren

In de meeste gevallen is het vrij makkelijk te achterhalen of er sprake is van een CV lekkage. U hoeft namelijk alleen maar een blik te werpen op uw CV ketel. De ketel is namelijk voorzien van een drukmeter. Deze meter moet tussen de 1,8 en 2,1 staan. Is dit niet het geval? Dan kan er maar zo sprake zijn van een lekkage. In dat geval kunt u eerst uw CV ketel bijvullen met water. Sluit een waterslang aan op de kraan die aan de ketel zit. Het andere uiteinde van de slang bevestigt u aan een waterkraan. Vul de ketel vervolgens bij tot de druk tussen de 1,8 en 2,1 staat. Constateert u een aantal dagen later weer een verminderde druk? Neem dan contact op met Loodgietersbedrijf MB. In dat geval is er waarschijnlijk sprake van een CV lekkage.

Loodgieter spoort lek snel op

Bij een CV lekkage schakelt u zo snel mogelijk één van onze loodgieters in. Doordat al onze medewerkers geschoold zijn, weten zij precies hoe zij een CV lekkage snel opsporen. Tevens wordt het lek snel verholpen wanneer u een beroep doet op Loodgietersbedrijf MB. Door een beroep op ons te doen, wordt een CV lekkage bovendien op de juiste wijze verholpen. Dat is ook van groot belang. Hierdoor hoeft u namelijk niet bang te zijn dat het lek snel weer terugkeert.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

CV lekkage niet zelf verhelpen

Buiten het bijvullen van het water in uw CV ketel raden wij u aan om zelf geen actie te ondernemen. Ga niet in uw ketel prutsen in de hoop zo de CV lekkage te verhelpen. Op deze manier maakt u het probleem namelijk alleen nog maar erger. Hierdoor kost het onze loodgieter alleen maar meer tijd om de lekkage te verhelpen. In het ergste geval beschadigt u de ketel dusdanig dat deze compleet vervangen moet worden.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning