Loodgietersbedrijf MB

CV ketel onderhoud

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET CV KETEL ONDERHOUD?

Slechts 4 stappen tot uw CV ketel weer perfect in orde is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT WERKENDE CV KETEL

U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

Is uw CV ketel toe aan onderhoud?

Door regelmatig CV ketel onderhoud uit te laten voeren, verkleint u de kans op een storing. Veel mensen weten echter niet precies wanneer CV ketel onderhoud uitgevoerd moet worden. Hierdoor vergeten zij dan ook een loodgieter in te schakelen. Het probleem komt vaak pas aan het licht wanneer er een storing in de ketel zit. In dat geval wordt een loodgieter ingeschakeld om het probleem te verhelpen. Om te voorkomen dat u te laat in de gaten krijgt dat uw ketel toe is aan onderhoud, kunt u op een aantal zaken letten. Benieuwd wanneer u CV ketel onderhoud uit moet voeren? Lees dan snel verder.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Notitie op ketel

Om de zoveel tijd moet CV ketel onderhoud uitgevoerd worden. Veel mensen vergeten echter wanneer dit onderhoud uitgevoerd moet worden. Dit kan resulteren in schade aan uw ketel. Indien er gedurende lange tijd geen onderhoud uitgevoerd wordt, moet uw ketel zelfs vervangen worden. Een duur grapje. Om dit te voorkomen, voorzien veel loodgietersbedrijven uw ketel van een sticker. Dit is ook het geval wanneer u Loodgietersbedrijf MB inschakelt. Op deze sticker zetten wij de datum van de laatste keuring, zodat u precies weet wanneer CV ketel onderhoud uitgevoerd moet worden.

Kleine haperingen

Wanneer uw ketel steeds vaker kleine gebreken begint te vertonen, is het tijd voor CV ketel onderhoud. Mogelijk duurt het lange tijd voordat water warm is of misschien wordt een deel van uw radiatoren niet meer warm. Dit kan allemaal duiden op een naderende storing. In dat geval is het verstandig CV ketel onderhoud uit te laten voeren. Door direct een beroep te doen op Loodgietersbedrijf MB, kan een storing voorkomen worden. Weet u niet zeker of CV ketel onderhoud inderdaad noodzakelijk is? Neem dan het zekere voor het onzekere en doe gewoon een beroep op onze loodgieter.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Sluit een onderhoudscontract af

Wilt u voorkomen dat u vergeet CV ketel onderhoud uit te laten voeren door onze loodgieter? Sluit dan gewoonweg een onderhoudscontract bij ons af. Hierdoor houden wij precies voor u bij wanneer uw ketel weer toe is aan een onderhoudsbeurt. U hoeft in dat geval dus niet zelf contact op te nemen met ons voor het maken van een afspraak. Op deze manier kunt u dus nooit vergeten om CV ketel onderhoud uit te laten voeren. Hierdoor beperkt u de kans op een storing en verlengt u de levensduur van uw CV ketel. Wilt u een contract afsluiten voor CV ketel onderhoud? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning