Loodgietersbedrijf MB

CV ketel bijvullen

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE VULLEN WIJ UW CV KETEL BIJ?

Slechts 4 stappen tot uw CV ketel weer bijgevuld is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT WERKENDE CV KETEL

U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

CV ketel bijvullen: hoe moet dat?

Worden de radiatoren in uw woning niet meer warm? Of duurt het bijzonder lang voordat er eindelijk eens warm water uit de kraan komt? In dat geval is de druk in uw CV ketel waarschijnlijk te laag. Om dit te verhelpen, moet u uw CV ketel bijvullen. Voordat u dit doet, doet u er goed aan eerst de druk te controleren. De ketel bevat een meter waarop de druk weergeven wordt. Staat de wijzer in het rode gedeelte? Dan moet u uw CV ketel bijvullen. Maar hoe doet u dat eigenlijk: een CV ketel bijvullen?

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Aandachtspunten voor CV ketel bijvullen

Het is mogelijk om zelf uw CV ketel bij te vullen. In dat geval moet u echter wel weten hoe u te werk gaat. Zo mag uw ketel bijvoorbeeld altijd een temperatuur van maximaal veertig graden hebben waar u deze gaat bijvullen. De ketel wordt namelijk bijgevuld met koud water. Indien dit in een warme ketel komt, kan de binnenkant beschadigen. Sluit allereerst de vulslang aan op de waterkraan en laat deze tot de rand vollopen. Zo voorkomt u dat er lucht in de ketel komt. Zoek vervolgens de vulkraan van uw ketel en sluit de slang hierop aan. Open altijd eerst de waterkraan voordat u de vulkraan van uw ketel opent. U kunt nu beginnen met uw CV ketel bijvullen. Zorg dat de druk nooit hoger wordt dan twee bar.

Loodgieter inschakelen voor CV ketel bijvullen

Lukt het u niet om uw CV ketel bij te vullen? Schakel dan Loodgietersbedrijf MB in. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij te werk moeten gaan wanneer zij uw CV ketel bijvullen. Dit gebeurt niet alleen snel, maar ook nog eens op de juiste manier. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over lucht in uw ketel wanneer u het CV ketel bijvullen aan ons overlaat. Mocht er toch wat lucht in de leidingen komen, dan zullen wij de boel uiteraard direct ontluchten. Door Loodgietersbedrijf MB in te schakelen voor het CV ketel bijvullen, wordt de kans op een storing dus klein.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Probleem nog niet verholpen?

Heeft u zelf uw CV ketel bijgevuld maar is het probleem alsnog niet verholpen? Dan is er waarschijnlijk meer aan de hand. Het CV ketel bijvullen heeft in dat geval geen zin. Doe daarom een beroep op Loodgietersbedrijf MB. Wij kunnen uw ketel inspecteren en het probleem snel boven water krijgen. Tevens lossen wij het direct voor u op. Mogelijk heeft u het CV ketel bijvullen niet op de juiste manier gedaan. Het kan echter ook zo zijn dat er een storing aanwezig is of uw ketel vervangen moet worden. Ga vooral niet zelf aan uw ketel prutsen, want het probleem wordt zo alleen nog maar erger.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning