Loodgietersbedrijf MB

CV installatie

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE INSTALLEREN WIJ UW CV KETEL?

Slechts 4 stappen totdat uw CV ketel geïnstalleerd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT WERKENDE CV KETEL

Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfecte installatie!

CV installatie? Schakel Loodgietersbedrijf MB in

Heeft u geen warm water meer in uw woning? Dan is de kans groot dat er een storing in uw ketel zit. Veel mensen denk dat een dergelijk probleem altijd het gevolg is van een storing. Dit is meestal ook het geval, maar dit is niet altijd zo. Wanneer u een oude CV ketel in uw woning heeft, kan deze namelijk ook gewoon ‘op’ zijn. U kunt natuurlijk altijd nog proberen uw ketel te laten repareren door Loodgietersbedrijf MB, maar dit hoeft niet altijd effectief te zijn. In dat geval wordt het tijd voor een nieuwe CV ketel. Maar hoe installeert u eigenlijk een CV ketel? Laat de CV installatie over aan een professionele loodgieter zoals Loodgietersbedrijf MB!

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Oude CV ketel verwijderen

Voordat u een nieuwe CV installatie kunt uitvoeren, moet u natuurlijk eerst uw oude ketel verwijderen. Dit is een klus die heel nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Wanneer u begint te breken, kan er namelijk schade ontstaan. Zo kan er bijvoorbeeld een leiding sneuvelen. Hierdoor kan uw nieuwe CV ketel mogelijk niet meer op dezelfde plek aangesloten worden. Daardoor moeten er mogelijk extra werkzaamheden verricht worden en dat maakt dat het alleen nog maar duurder wordt. Het is dan ook verstandig om Loodgietersbedrijf MB in te schakelen voor het verwijderen van uw oude CV ketel. Op deze manier weet u zeker dat het werk op de juiste wijze uitgevoerd wordt.

Voer de CV installatie niet zelf uit

Een CV ketel is een bijzonder complex apparaat. U kunt de CV installatie dan beter ook overlaten aan een expert. Evenals het verwijderen van uw oude ketel, laat u het installeren van een nieuwe CV ketel ook aan Loodgietersbedrijf MB over. Onze loodgieter weet namelijk precies hoe een CV installatie werkt. Wij sluiten alles op de juiste wijze aan, waardoor uw nieuwe CV ketel niet binnen afzienbare tijd alweer gebreken vertoont. Wanneer u een beroep op ons doet, hoeft u dus niet bang te zijn voor lucht in uw radiatoren, een te lage druk of andere problemen.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Onderhoud uit laten voeren aan uw nieuwe CV ketel

Wilt u dat uw nieuwe CV ketel langer meegaat dan de vorige? Dan is het van belang dat er periodiek onderhoud uitgevoerd wordt aan uw ketel. Op deze manier verlengt u namelijk de levensduur van uw nieuwe CV ketel. Voor het onderhouden van uw ketel kunt u ook een beroep op Loodgietersbedrijf MB doen. Wij komen dan periodiek bij u langs om uw ketel aan een grondige keuring te onderwerpen. Zo verlengt u niet alleen de levensduur, maar beperkt u ook nog eens de kans op een storing.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning