Loodgietersbedrijf MB

Buitenkraan plaatsen of vervangen

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW BUITENKRAAN?

Slechts 4 stappen tot uw buitenkraan geplaatst of vervangen is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. BUITENKRAAN INSTALLEREN OF VERVANGEN

Wij installeren en vervangen uw buitenkraan vakkundig en op uw manier!

Buitenkraan plaatsen of vervangen

De planten in de tuin watergeven of het gazon besproeien is een stuk makkelijker als u een buitenkraan tot uw beschikking hebt. U hoeft in dat geval niet steeds naar binnen te lopen om uw gieter bij te vullen of een waterslang door de woonkamer te leggen. De loodgieter kan u helpen met een buitenkraan plaatsen of vervangen. Indien u nog geen buitenkraan in de tuin heeft, of graag een extra exemplaar wilt hebben, dan moet u een nieuwe buitenkraan plaatsen. Het kan ook zijn dat de bestaande kraan buitenshuis defect is of dat u deze een upgrade wilt geven. In dat geval kan de loodgieter uw buitenkraan vervangen.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Nieuwe buitenkraan plaatsen en aansluiten

Het plaatsen van een nieuwe buitenkraan is niet veel anders dan een kraan plaatsen binnenshuis. Er zijn echter wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moeten bijvoorbeeld leidingen gebruikt worden die beter bestand zijn tegen de weersomstandigheden waaraan de materialen buitenshuis worden blootgesteld. Tevens moet de loodgieter de buitenkraan plaatsen op een manier dat deze in de winter afgetapt kan worden. Indien dit niet mogelijk is, dan kan het water in de leidingen bevriezen en zal de leiding barsten.

Werkwijze bij het vervangen van buitenkraan

Mocht het een keer voorkomen dat uw waterleiding door de vorst is gebarsten, of dat u niet tevreden bent met de hoeveelheid water die uit de kraan komt, dan kunt u de loodgieter inschakelen voor de buitenkraan vervangen. Dit is een makkelijkere werkzaamheid, omdat de waterleidingen al gelegd en aangesloten zijn op de hoofdleiding. Het kan bij een buitenkraan vervangen misschien noodzakelijk zijn om een betere waterleiding te leggen. De loodgieter zal uiteraard ook tijdens het vervangen controleren of bij het plaatsen eerder een correcte manier van installeren is aangehouden.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Voorkomen dat vervangen noodzakelijk is

Als een buitenkraan plaatsen correct is uitgevoerd en u de juiste voorzorgsmaatregelen neemt om problemen te voorkomen, dan is een buitenkraan vervangen eigenlijk nooit nodig. Waar u vooral alert op moet zijn, is de buitentemperatuur die in de winter onder het vriespunt uitkomt. In deze periode van het jaar hoeft u de tuin niet meer te besproeien en moet u de buitenkraan tegen bevriezen beschermen. Dit doet u door de kraan af te tappen. Indien u de buitenkraan plaatsen aan een van onze loodgieters heeft overgelaten dan is dit een zeer eenvoudig proces. Na de plaatsing geven onze vakmensen een duidelijke uitleg hoe u dit kunt doen.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning