Loodgietersbedrijf MB

Badkamer installatie

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW BADKAMER?

Slechts 4 stappen tot uw badkamer geïnstalleerd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Deskundig advies

Wij kiezen samen met u uw gewenste sanitair uit

4. BADKAMER INSTALLATIE

Wij installeren uw badkamer vakkundig en op uw manier!

Wat kan Loodgietersbedrijf MB betekenen bij een badkamer installatie?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun verouderde badkamer te moderniseren. Hier komt echter veel meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Krijgt u binnenkort ook een nieuwe badkamer? Weet dan wel waar u aan begint. Een badkamer installatie is namelijk een behoorlijk opgave. Heeft u dit nog nooit eerder gedaan en bent u dus onervaren op dit gebied? Vraag uzelf dan eens af of het verstandig is dat u zelf uw aan uw badkamer installatie begint. Misschien is het beter wanneer u een beroep doet op een professionele en ervaren badkamer installateur. Zoekt u nog een loodgieter die u kan helpen bij uw badkamer installatie? Loodgietersbedrijf MB is u maar wat graag van dienst.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Leidingwerk aanleggen

Er komt veel bij een badkamer installatie kijken, zo moet er ongetwijfeld ook leidingwerk aangelegd worden. Indien u dit niet doet, kunt u uw sanitaire voorzieningen namelijk niet gebruiken. Zo moet er onder andere een afvoer- en waterleiding aangelegd worden naar vrijwel alle sanitaire voorzieningen. Dit is een klus die zeer nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Door de leidingen op een verkeerde wijze aan te sluiten, ontstaat namelijk een lekkage. Dit kan ongemerkt heel wat schade aanrichten in uw badkamer. Wilt u dit voorkomen? Schakel dan Loodgietersbedrijf MB in voor uw badkamer installatie. Wij weten namelijk precies hoe leidingwerk aangelegd moet worden, waardoor de kans op een lekkage minimaal is.

Sanitair aansluiten

Naast het aanleggen van het leidingwerk in uw nieuwe badkamer, moet ook het sanitair zeer precies aangesloten worden. Indien sanitair verkeerd wordt aangesloten, is de kans op een lekkage namelijk ook groot. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een afvoer. Indien de afvoer niet goed wordt gekoppeld, kan het water bij de koppelingen naar buiten lopen. Dit zorgt niet alleen voor een stinkende lucht in uw badkamer, maar kan ook de nodige waterschade veroorzaken. Loodgietersbedrijf MB voorkomt deze problemen. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij sanitair op de juiste wijze aan moeten sluiten. Zo voorkomt u niet alleen een lekkage in uw badkamer, maar wordt bijvoorbeeld een koud- en warmwaterkraan ook juist aangesloten.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Oude sanitair verwijderen

Gaat u uw badkamer verbouwen? Dan is het zaak eerst uw oude sanitair te verwijderen voordat u kunt beginnen met uw nieuwe badkamer. Doe dit niet met grof geweld, maar ga met beleid te werk. Op deze manier voorkomt u schade aan uw leidingwerk. Lukt het u niet om het sanitair uit uw huidige badkamer te verwijderen? Ook dan doet u een beroep op Loodgietersbedrijf MB. Onze loodgieters weten namelijk precies wat er komt kijken bij het verwijderen van sanitair. Wanneer het oude sanitair verwijderd is, kunnen wij u tevens van dienst zijn bij het installeren van sanitair in uw nieuwe badkamer.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning