Loodgietersbedrijf MB

Afvoer verstopt

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U VAN UW VERSTOPTE AFVOER AF?

Slechts 4 stappen tot uw verstopping verleden tijd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. VERSTOPPING VERHOLPEN

Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

Wat moet u doen wanneer uw afvoer verstopt zit?

Een verstopte afvoer: veel mensen hebben er weleens mee te maken gehad. Een bijzonder vervelend probleem, dat u waarschijnlijk snel wilt verhelpen. Het is mogelijk om uw afvoer zelf te ontstoppen. In dat geval is het uiteraard wel handig dat u weet wat u moet doen bij een verstopte afvoer. Ga wel voorzichtig te werk, want u kunt makkelijk schade aanrichten of de verstopping erger maken. Heeft u geen ervaring met het verhelpen van een verstopte afvoer? Schakel dan Loodgietersbedrijf MB in wanneer uw afvoer verstopt zit. In dat geval is de verstopping binnen de kortste keren verleden tijd.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Hoe raakt uw afvoer verstopt?

Wanneer u veel rommel door uw afvoer spoelt, zit uw afvoer waarschijnlijk geregeld verstopt. Het probleem is echter dat veel mensen helemaal niet in de gaten hebben wat zij allemaal wegspoelen. Zo verdwijnen er bijvoorbeeld talloze haren in de afvoer. Daarnaast spoelen er ook allerlei etensresten door uw gootsteen. Dergelijke rommel kan ervoor zorgen dat uw afvoer verstopt raakt. Wilt u voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt? Dan is het zaak erop te letten wat u wegspoelt. Gooi zoveel mogelijk rommel in de prullenbak en zorg ervoor dat dit niet in de afvoer komt. Beperk daarnaast het gebruik van toiletpapier. Ook kunt u een zeefje plaatsen in het afvoerputje om het grootste gedeelte van de rommel op te vangen.

Hardnekkige verstopping laten verhelpen door Loodgietersbedrijf MB

Een kleine verstopping is vaak nog wel zelf te verhelpen. Dit geldt echter niet voor een hardnekkig verstopping. Dit probleem ontstaat vaak wanneer u niet direct hulp heeft ingeschakeld. Hierdoor is uw afvoer nog meer verstopt geraakt. Het verhelpen wordt hierdoor een stuk lastiger. Doe daarom een beroep op Loodgietersbedrijf MB bij een hardnekkig verstopping. Onze loodgieters weten namelijk precies wat zij moeten doen wanneer uw afvoer verstopt zit. Hierdoor is de verstopping binnen no-time verholpen en stroomt het water weer normaal weg.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Afvoer snel ontstopt dankzij spoedservice

Zit uw afvoer verstopt en wilt u de verstopping met spoed verhelpen? Dan heeft u geluk. Loodgietersbedrijf MB heeft namelijk een speciale spoedservice. Hier kunt u een beroep op doen wanneer u te maken heeft met bijvoorbeeld een hardnekkige verstopping. Dankzij onze spoedservice komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Uw afvoer zit dan ook nooit lang verstopt wanneer u ons belt. Is uw afvoer verstopt geraakt in de avond of het weekend? Ook dan kunt u ons bereiken. Onze loodgieters proberen namelijk 24/7 bereikbaar in het geval van nood. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen wanneer uw afvoer verstopt zit.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning