Loodgietersbedrijf MB

Afvoer aansluiten op riool

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET HET AANSLUITEN VAN DE AFVOER OP RIOOL?

Slechts 4 stappen tot uw afvoer is aangesloten op het riool:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT AANGESLOTEN AFVOER OP RIOOL

Netjes aangesloten afvoer op riool? Wij helpen u graag!

Afvoer aansluiten op riool

In een woning ontstaat al snel de behoefte aan een nieuwe afvoer. Bijvoorbeeld als u op een slaapkamer een extra wasbak wilt installeren of als er in de keuken nog geen afvoer zit voor een vaatwasser. Voor deze taak kunt u ons loodgietersbedrijf inhuren. Het realiseren van een afvoer is echter een werkzaamheid waarbij meer komt kijken dan mensen vaak in eerste instantie denken. Zo is bijvoorbeeld ook de afvoer aansluiten op het riool noodzakelijk. Pas als dit gerealiseerd is kan het afvalwater dat door de afvoer stroomt op de juiste hygiënische manier de woning verlaten.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Van bestaande afvoerbuis naar riool

De werkwijze die de loodgieter in de meeste gevallen aan zal houden bij het installeren van een nieuwe afvoer in de woning, is deze aansluiten op een bestaande afvoerbuis die vervolgens naar het riool leidt. Dit is de makkelijkste manier om de aansluiting met het riool te verwezenlijken. In sommige gevallen is dit echter geen optie. Het kan namelijk zijn dat de afvoerbuis niet het afvalwater van twee afvoeren tegelijkertijd kan verwerken. In dat geval moet een aparte afvoerbuis door de woning worden getrokken.

Afvoer rechtstreeks aansluiten op rioolbuis

Als een aparte afvoerbuis vereist is, dan moet de loodgieter rechtstreeks de afvoer aansluiten op riool. Dit is vrijwel altijd het geval als een nieuwe afvoer buitenshuis gemaakt moet worden. Bijvoorbeeld in de tuin of een tuinhuisje. De loodgieter zal met zijn of haar vakkennis dan de afvoer rechtstreeks aansluiten op de rioolbuis. Een taak die u zeker aan een professionele loodgieter wilt overlaten. Een lekkage van de aansluiting op het riool wilt u namelijk zeker niet meemaken. U kunt zich voorstellen dat in het afvalwater spullen voorbijkomen die u niet bij uw woning uit de buis wilt zien lekken.

Neem Contact met ons op!

06-15345305

Hier moet de loodgieter rekening mee houden

Bij een afvoer aansluiten op riool moet de loodgieter met verschillende dingen rekening houden. Het is ook de reden dat u de taak het beste aan een professional uitbesteedt. De man of vrouw moet namelijk kunnen beoordelen of een aparte afvoerbuis aangelegd moet worden of dat een aansluiting op een bestaande afvoerbuis voldoende is. Bij het aansluiten van de afvoer op het riool, is het belangrijkste uiteraard dat lekkages worden voorkomen. Dit is immers het laatste waar u in huis mee geconfronteerd wilt worden. Besteed u de afvoer aansluiten op riool uit aan onze ervaren loodgieters, dan hoeft u zichzelf hier geen zorgen om te maken.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning