Loodgietersbedrijf MB

24/7 Storingsdienst

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U VAN EEN CV STORING AF?

Slechts 4 stappen tot uw CV ketel weer perfect in orde is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT WERKENDE CV KETEL

U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

Last van een storing in uw CV ketel? Schakel onze 24/7 storingsdienst in!

Een storing in een CV ketel is een bijzonder vervelend probleem. In dat geval wordt er namelijk geen water meer opgewarmd door het apparaat. Hierdoor komt er niet alleen geen warm water meer uit uw kraan, maar worden ook radiatoren niet meer verwarmd. Geen pretje, zeker niet wanneer dit probleem in de avond of in het weekend opduikt. De meeste loodgieters zijn dan gesloten, maar dat geldt niet voor Loodgietersbedrijf MB. Wij hebben namelijk een 24/7 storingsdienst, want wij willen u altijd van dienst kunnen zijn. Hierdoor is de storing in uw ketel binnen de kortste keren verholpen.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Hoe werkt onze 24/7 storingsdienst?

Heeft u een storing in uw ketel? Wacht dan niet met het inschakelen van onze loodgieter. De storing gaat immers nooit vanzelf weg. Wanneer u contact opneemt met onze 24/7 storingsdienst, sturen wij direct een loodgieter naar u toe. Het probleem in uw ketel is dan ook maar van korte duur. Onze loodgieter weet namelijk precies wat hij moet doen, waardoor de storing snel verholpen is. Wees vooral niet bang om ons in de avond en in het weekend te bellen. Dankzij onze 24/7 storingsdienst zijn wij namelijk altijd bereikbaar. Voel u vooral niet schuldig, maar neem gewoon contact met ons op. U wilt snel van uw probleem af en onze loodgieters helpen u daar maar wat graag bij!

Alleen professionele loodgieters

Wanneer u een beroep doet op onze 24/7 storingsdienst, bent u snel van het probleem verlost. U hoeft overigens niet bang te zijn dat het probleem niet goed verholpen wordt. Onze loodgieters zijn namelijk stuk voor stuk geschoold. Hierdoor weten zij exact wat zij moeten doen om uw ketel weer aan de praat te krijgen. In de meeste geval duurt het niet lang, waardoor u snel weer kunt beschikken over warm water. Wij van Loodgietersbedrijf MB adviseren u overigens om niet zelf aan uw ketel te gaan prutsen bij een storing. De kans bestaat dan dat het probleem alleen maar groter wordt. Hierdoor hebben wij langer werk wanneer u onze 24/7 storingsdienst inschakelt.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Kans op CV ketel storing verkleinen

Het is helaas niet mogelijk om een storing in uw CV ketel helemaal uit te sluiten. U kunt echter wel voorkomen dat u regelmatig een beroep moet doen op onze 24/7 storingsdienst. Hoe? Door periodiek onderhoud uit te laten voeren aan uw ketel. Iedere ketel moet namelijk periodiek gekeurd worden. Door een dergelijke keuring verkleint u de kans op een storing. Laat dit wel altijd door een erkende loodgieter doen, want anders is de kans op problemen alsnog aanwezig. Zoekt u nog een loodgieter voor periodiek onderhoud? Loodgietersbedrijf MB is u graag van dienst!

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning