Loodgietersbedrijf MB

Sanibroyeur

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW SANIBROYEUR?

Slechts 4 stappen tot uw sanibroyeur weer helemaal in orde is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT WERKENDE SANIBROYEUR

De kans op verstoppingen worden verkleind! Wij helpen u graag!

Sanibroyeur

Sanibroyeur is een merknaam voor een apparaat waarmee u makkelijk sanitair in uw woning kunt aansluiten. De ontlasting die door het toilet wordt gespoeld zal in de sanibroyeur in kleine stukjes gemalen worden, waardoor het afvalwater makkelijker door de afvoer weggespoeld kan worden. Het apparaat kan u ook voor de afvoer van een wastafel, douche, badkuip, of iedere andere sanitaire voorziening waarbij het afvalwater naar het riool afgevoerd moet worden, installeren. Het gebruik van een sanibroyeur verkleint de kans op verstoppingen en stelt u in staat om sanitair aan te sluiten op grote afstand van de riolering. Er zullen namelijk geen grote brokstukken in het afvalwater zitten waardoor dit makkelijker door een afvoerleiding gespoeld wordt.

Direct hulp nodig voor uw Cv-ketel?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Loodgieterswerkzaamheden

De loodgieters die bij ons bedrijf in dienst zijn, hebben allemaal een zeer brede kennis van allerlei zaken en toepassingen. Zo kunnen de vakmensen bijvoorbeeld ook alle mogelijke werkzaamheden aan een sanibroyeur verrichten. Door een uitvoerige kennis van hoe het apparaat precies werkt en hoe deze het beste aangesloten kan worden, kunt u met ons loodgietersbedrijf contact opnemen wanneer er werkzaamheden verricht moeten worden die betrekking hebben op een sanibroyeur. De loodgieter kan u helpen bij een sanibroyeur installeren, maar ook als de sanibroyeur verstopt is of als de sanibroyeur kapot is.

Sanibroyeur verstopt

Hoewel het apparaat vooral bedoeld is om verstoppingen in afvoeren te voorkomen, kan het wel een keer voorkomen dat de sanibroyeur verstopt raakt. Dit is dan een duidelijke indicatie dat het apparaat niet naar behoren functioneert. Grote stukken afval, die in het water van sanitair worden afgevoerd, zullen door de sanibroyeur door middel van verscheuring in kleine stukken gemaald worden die makkelijk met het water weg te spoelen zijn. Indien de machine niet goed werkt, dan wordt het verscheuringsproces niet volledig volbracht en hoopt het vuil zich op. Hierdoor kan de sanibroyeur verstopt raken.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Sanibroyeur kapot

De sanibroyeur is een elektrisch apparaat. Het vermaalt stukken vuil in het afvalwater via een elektromotor. Na het doorspoelen van bijvoorbeeld een toilet kunt u de machine zacht horen werken. Indien u dit geluid plotseling niet meer hoort dan zou het kunnen dat de sanibroyeur kapot is. U moet in dat geval zo snel mogelijk de loodgieter inschakelen. Als u sanibroyeur kapot is, dan zal dit namelijk zeer snel tot problemen leiden. Het apparaat en de afvoer kunnen hierdoor verstopt raken. Schakel daarom de loodgieter in om de kapotte sanibroyeur te repareren.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning