Loodgietersbedrijf MB

Heeft u een lekkage? Bel direct!

Loodgietersbedrijf MB is een loodgietersbedrijf in de provincie Noord-Holland. Wij zijn er voor al uw lekkages!

Hoe helpen wij u met uw lekkage?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. Klus geklaard

Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Waar kunnen wij u mee helpen?

lekkage plafond

lekkage badkamer

Waterlekkage

Lekkende kraan

Snel actie ondernemen bij een lekkage

Heeft u te maken met een lekkage? Dan is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Veel mensen weten vaak niet wat zij moeten doen bij een lekkage. Vaak wordt er een emmer geplaatst om het op te vangen en wordt het enige tijd aangekeken. Dit heeft echter geen effect. Het lek gaat immers nooit vanzelf weg. Om een lekkage te verhelpen, doet u een beroep op Loodgietersbedrijf MB. Op deze manier wordt uw lekkage snel verholpen en daardoor blijft de schade vaak beperkt.

Direct hulp nodig voor uw Cv-ketel?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Soorten lekkage

Er zijn vandaag de dag verschillende soorten lekkages. Zo heeft u mogelijk te makken met een lekkage aan uw plafond of een badkamerlekkage. Beide lekkages worden door Loodgietersbedrijf MB binnen no-time verholpen. Dit is echter niet het enige. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen bij een lekkende kraan of een andere waterlekkage. Wij kunnen u zelfs van dienst zijn wanneer u te maken heeft met een gaslekkage of een daklekkage. Kortom: voor alle lekkages bent u bij Loodgietersbedrijf MB aan het juiste adres.

Waarom Loodgietersbedrijf MB inschakelen?

Doordat wij alleen werken met ervaren en geschoolde loodgieters, is een lekkage snel verleden tijd. Het maakt in dat geval niet uit met wat voor een soort lekkage u te maken heeft. Onze loodgieters weten met alle lekkages wel raad. Zij verhelpen het probleem niet alleen snel, maar ook nog eens vakkundig. Zo blijft de schade beperkt en hoeft u niet bang te zijn dat het lek snel weer terugkeert.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Met spoed lekkage verhelpen

Doordat een lekkage veel schade aanricht, wilt u deze waarschijnlijk met spoed verhelpen. Daarom heeft Loodgietersbedrijf MB een speciale spoedservice in het leven geroepen. Dankzij deze service kunnen wij u snel van dienst zijn. U hoeft bij een lekkage alleen maar contact met ons op te nemen en wij sturen direct een loodgieter. Heeft u in de avond of in het weekend een lekkage ontdekt? Ook dan kunt u ons bereiken. Dankzij de spoedservice zijn wij namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar. Uw lekkage is dus snel verleden tijd wanneer Loodgietersbedrijf MB inschakelt.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning

Wij werken o.a. met de volgende merken