Loodgietersbedrijf MB

Leidingwerk

Loodgietersbedrijf MB is een 24/7 loodgieter in de provincie Noord-Holland. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn er voor al uw leiding(en) werkzaamheden!

HOE HELPEN WIJ U MET UW LEIDINGWERK?

Slechts 4 stappen tot uw leidingwerk weer perfect in orde is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. Perfect werkend leidingwerk

Uw leidingen liggen er weer perfect bij! Wij helpen u graag!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Waterleiding

Loodgietersbedrijf Baerts: specialist in leidingwerk

De woningen in Nederland zijn voorzien van talloze leidingen. Zo heeft u onder andere afvoer- en waterleidingen in uw woning. Daarnaast is er ook nog een gasleiding voor uw CV ketel en misschien kookt u ook wel op gas. Kortom: er zijn dus behoorlijk wat leidingen aanwezig in uw woning. Ondanks dat deze leidingen vaak goed weggewerkt zijn, moet er soms wel onderhoud aan uitgevoerd worden. Om problemen te voorkomen, doet u er goed aan onderhoud aan uw leidingwerk uit te besteden. Dit geldt ook voor het aanleggen van nieuwe leidingen of het verleggen van het huidige leidingwerk. Zoekt u nog een specialist op het gebied van leidingwerk? Neem dan contact op met loodgietersbedrijf Maro Baerts.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Onderhoud aan leidingen

De meeste mensen kijken niet op of om naar hun leidingwerk. Op zich logisch, aangezien leidingen vaak lang mee gaan. Dit wil echter niet zeggen dat onderhoud niet noodzakelijk is. Is het leidingwerk in uw woning al betrekkelijk oud? Laat Loodgietersbedrijf MB er in dat geval eens naar kijken. Onze loodgieters weten namelijk precies wanneer een leiding verzwakt is. Wij kunnen dan direct actie ondernemen en het versleten deel bijvoorbeeld vervangen. Door onze loodgieter regelmatig naar uw leidingen te laten kijken, bent u een lekkage waarschijnlijk een stap voor. Zo voorkomt u de nodige schade.

Lekkages snel verholpen

Een lekkage aan het leidingwerk ontstaat vaak zonder dat mensen er erg in hebben. Heeft u ook een lekkage aan uw afvoer-, gas-, of waterleiding ontdekt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Loodgietersbedrijf MB. Doordat een lekkage veel schade aan kan richten, is het noodzakelijk direct in te grijpen. Het inschakelen van onze loodgieter kost weliswaar geld, maar dit is maar een schijntje vergeleken met de schade die een lekkage kan veroorzaken. Onze loodgieter verhelpt een lekkage aan het leidingwerk altijd binnen een handomdraai, waardoor de schade beperkt blijft.

Neem Contact met ons op!

06-15345305

Leidingwerk aan- en verleggen

Gaat u uw woning verbouwen? Dan is de kans groot dat u uw leidingen aan moet passen. Mogelijk komt uw toilet, douche, gootsteen of vaatwasser wel op een andere plek dan voorheen. Om het sanitair en de apparaten naar behoren te laten werken, moet er leidingen verlegd worden. Laat dit doen door Loodgietersbedrijf MB. Op deze manier voorkomt u namelijk lekkages door een verkeerde aansluiting. Daarnaast weet u zeker dat alles ook daadwerkelijk werkt. Moeten er nieuwe leidingen komen? Ook dan bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook nieuwe leidingen voor u aanleggen, zoals waterleidingen en gasleidingen.

Leiding afdoppen

Een leiding wordt vaak afgedopt als een kraan niet meer gebruikt wordt of als een badkamer wordt verplaatst. Leidingen kunnen op twee manieren afgedopt worden, namelijk; soldeer- en knelverbindingen. Het is een relatief klein klusje maar er zitten toch nog behoorlijk wat haken en ogen aan. Vaak zult u zelf niet over de benodigde kennis beschikken om een leiding goed af te doppen. Mocht dit het geval zijn dan staan onze vakmannen voor u klaar om uw leiding af te doppen.

VAKKUNDIGE EN ERVAREN LOODGIETERS

Baerts verhelpt uw probleem weliswaar snel, maar ook nog eens op vakkundige wijze.

Leiding infrezen

Bij een verbouwing of renovatie is het wel eens nodig om leidingen in te frezen. Het infrezen van leidingen wordt vaak uitbesteedt aan experts omdat zij beschikken over al het juiste gereedschap en kennis. Het frezen van de leidingen wordt ook wel verstaan als het ‘mooi wegwerken’ van de leidingen. Onze loodgieters hebben hier jarenlange ervaring mee en staan voor u klaar.

Bevroren leiding ontdooien

In de winter komt het wel eens voor dat uw leidingen bevriezen als het een periode vriest. Dit is erg vervelend want dan komt er bijvoorbeeld geen water meer uit de kraan. Wij ontdooien uw leidingen met speels gemak waardoor u binnen no-time weer gebruik kan maken van al uw benodigdheden.

Neem Contact met ons op!

Ook via de mail bereikbaar, klik hier

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning

Wij werken o.a. met de volgende merken