Loodgietersbedrijf MB

Het kitten van uw badkamer

Loodgietersbedrijf MB

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET HET KITTEN VAN UW BADKAMER?

Slechts 4 stappen tot uw badkamer helemaal afgekit is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. BADKAMER AFKITTEN

Uw badkamer is door onze ervaren loodgieters op een correcte wijze afgekit. Wij helpen u graag!

Het kitten van uw badkamer

In een badkamer heeft u met andere omstandigheden te maken, dan in iedere andere kamer van de woning. Hierdoor moeten vloeren, muren, meubelen en sanitair op een andere manier afgewerkt worden. Deze afwijkende eisen hebben vooral te maken met het vocht in de badkamer. Het warme water uit de douche, het bad en de wasbak zorgen voor stoom waardoor er ook sprake is van een hoge luchtvochtigheid. Om de schadelijke effecten van water tegen te gaan, moet daarom alles zo goed mogelijk waterdicht gemaakt worden. Dit doet u door middel van de badkamer kitten.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Alle voegen in badkamer kitten

Water lijkt een onschuldige vloeistof, maar kan gemakkelijk voor schade zorgen. Zo zal materiaal dat lang nat blijft in stevigheid afnemen en op den duur gaan afbrokkelen. Tevens zal door het vocht de kans op schimmels toenemen. Deze gevolgen wilt u uiteraard voorkomen in de badkamer. Het is daarom noodzakelijk om alle voegen te kitten badkamer. Hiermee bedoelen we onder andere de voegen tussen de tegelmuur of tegelvloer en bijvoorbeeld de badkuip, douchebak, wastafel of het toilet. Elke voeg waar water in kan kruipen moet u afkitten badkamer.

Werkwijze en soort kit

Voor het waterdicht maken van voegen door in de badkamer kitten, kunt u het beste siliconenkit gebruiken. Deze is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een lucht- en waterdichte voeg. Begin eerst met de plek waar u wilt kitten in de badkamer goed vetvrij te maken. Dit is om ervoor te zorgen dat de kit goed aan de ondergrond zal hechten. Daarna plakt u het gebied dat vrij van kit moet blijven af. Stop vervolgens de bus kit in een kitpistool en breng een brede laag van het goedje over de voeg aan. De volgende stap van het afkitten badkamer is met een plantenspuit het aangebrachte materiaal een klein beetje vochtig maken. Met uw vinger wrijft u vervolgens de laag kit glad.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Zelf afkitten badkamer of uitbesteden

Voegen kitten badkamer is een werkzaamheid die u prima zelf kunt doen als u een handige doe-het-zelver bent. Het is echter wel belangrijk dat het afkitten in de badkamer zo goed mogelijk gebeurt. Een paar druppels water die door een voeg heen kunnen sijpelen doordat deze niet goed afgedicht is, kunnen grote problemen teweegbrengen. U kunt er daarom ook voor kiezen om de taak uit te besteden. Onze loodgieters hebben veel ervaring in het kitten van badkamers en komen graag bij u langs om de werkzaamheid correct voor u uit te voeren.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning