Loodgietersbedrijf MB

24/7 service

Loodgietersbedrijf MB is een 24/7 loodgieter in de provincie Noord-Holland.
Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

HOE MAAKT U GEBRUIK VAN ONZE 24/7 SERVICE?

Slechts 4 stappen tot uw loodgietersprobleem verholpen is:

1. Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

2. Afspraak

Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

3. Hulp is onderweg

Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

4. PERFECT AFGERONDE KLUS

Wij verhelpen uw probleem in no-time! Wij helpen u graag!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Afvoer aansluiten

Gastoestellen onderhoud

Witgoed aansluiten

Ontstoppingsbedrijf inschakelen voor verhelpen verstoppingen

Blijft er water staan in uw gootsteen, toiletpot, douche of bad? Grote kans dan dat er sprake is van een verstopping. Een verstopping zorgt er namelijk voor dat het water niet goed meer wegstroomt. Om dit probleem te verhelpen, kunt u het beste een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Bent u nog op zoek naar een ontstoppingsbedrijf dat u van dienst kan zijn? Neem dan eens contact op met Loodgietersbedrijf MB. Dit ontstoppingsbedrijf kan u namelijk van dienst zijn bij zowel kleine als hardnekkige verstoppingen.

Direct hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Voor welke verstoppingen schakelt u een ontstoppingsbedrijf in?

Sommige mensen proberen eerst zelf een ontstopping te verhelpen. Dat kan uiteraard, maar biedt geen garantie. Die garantie krijgt u wel wanneer u ons ontstoppingsbedrijf inschakelt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd, waardoor zij vrijwel al uw verstoppingen kunnen verhelpen. Zo kunnen wij u van dienst zijn wanneer uw wc of afvoer verstopt zit en wanneer u een verstopping in uw badkamer heeft. Daarnaast kunnen wij uw gootsteen en riool ontstoppen. Zelfs wanneer uw vaatwasser verstopt zit, kunnen wij u van dienst zijn.

Loodgietersbedrijf MB verhelpt verstopping snel

Doet u een beroep op ons ontstoppingsbedrijf? Dan bent u binnen een mum van tijd verlost van uw verstopping. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij moeten handelen bij een verstopping. Daarnaast beschikken de medewerkers van Loodgietersbedrijf MB over speciale apparatuur. Hierdoor is een verstopping zeer nauwkeurig te lokaliseren.

Neem Contact met ons op!

+31615345305

Waarom niet zelf verstopping verhelpen?

Wilt u liever zelf uw verstopping verhelpen in plaats van een ontstoppingsbedrijf in te schakelen? Weet dan wel dat u het probleem ook alleen maar erger kunt maken. Wanneer u een ontstopper gebruikt, kunt u de verstopping namelijk nog verder de afvoer in helpen. Dit maakt het ontstoppen een stuk lastiger. Daarnaast kan er makkelijk schade ontstaan aan uw afvoer wanneer u scherpe voorwerpen gebuikt bij het verhelpen van uw verstopping. Indien u dergelijke problemen wilt voorkomen, schakelt u een ontstoppingsbedrijf zoals Loodgietersbedrijf MB in.

15+

Ruim 15 jaar ervaring

100%

Klant is koning

Wij werken o.a. met de volgende merken